StoryEditorOCM
ŠibenikŠibenik

Idejno rješenje: dječji vrtić Ljubica u Crnici desetljećima radi u lošim uvjetima; Sada je zamišljena izgradnja modernog objekta za stotinjak djece

Piše Šibenski.hr
19. listopada 2018. - 12:27

Grad Šibenik objavio je javni natječaj za izradu projektne dokumentacije za izgradnju Dječjeg vrtića Ljubica u Crnici. Natječajem je predviđena izrada kompletne projektno-tehničke dokumentacije Glavnog i Izvedbenog projekta, prema Idejnom projektu koji je izradila tvrtka Izgradnja projekt d.o.o. iz Šibenika.

- Ovaj projekt je nastavak našeg kontinuiranog ulaganja u predškolske objekte na području grada Šibenika, što izgradnjom novih objekata, što ulaganjima u postojeće građevine. Nakon prošlogodišnje energetske obnove DV Kućica, slijedi nam izgradnja kompletno novog vrtića u Crnici, a za projekt smo uspješno ostvarili 256.500 kuna bespovratnih sredstava Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku- kazao je zamjenik šibenskog gradonačelnika Paško Rakić.

Dječji vrtić Ljubica već desetljećima djeluje u neuvjetnim prostorima, a idejnim rješenjem je zamišljena izgradnja moderno opremljenog objekta koji zadovoljava sve pedagoške standarde za pet skupina s oko 100 djece.

Procijenjena vrijednost nabave iznosi 360 tisuća kuna, a rok za podnošenje ponuda je do 9. studenog 2018. godine.

20. travanj 2024 06:58