Zbog radova na poljani nova regulacija prometa Tijekom izvođenja radova sve prometnice će biti prohodne, a oba prometna traka sužena te se vozači mole za strpljenje
 

Zbog radova na poljani nova regulacija prometa

U četvrtak, 11. listopada započinju radovi na izradi vertikalne i horizontalne signalizacije koja će privremeno regulirati promet I. faze izgradnje podzemne garaže i rekonstrukcije gradskog trga Poljana. Radovi će započeti u ranim jutarnjim satima, već u 5 sati, a izvodit će se u suradnji s prometnom policijom PU Šibensko- kninske.

Tijekom izvođenja radova sve prometnice će biti prohodne, a oba prometna traka sužena, te se vozači mole za strpljenje.

Prema novoj regulaciji, promet osobnim automobilima bit će omogućen ulicama Kralja Zvonimira i Vladimira Nazora u oba smjera.

Prometovanje međugradskih autobusa te većih kamiona iz Ulice kralja Zvonimira prema rivi neće biti dozvoljeno, već će se promet prema kolodvoru odvijati Vukovarskom ulicom.

Gradski autobusni promet odvijat će se nesmetano, prema dosadašnjim pravcima i voznom redu, izvijestili su iz šibenske gradske uprave.

 

 

 

Naslovnica Šibenik

Najčitanije

kakav uzlet! Grcali su u gubicima, predviđali su im stečaj i gašenje, a oni danas ulažu 180 milijuna eura: legendarna šibenska firma kreće s proizvodnjom dijelova za Ferrari, Audi i Mercedes!

Grcali su u gubicima, predviđali su im stečaj i gašenje, a oni danas ulažu 180 milijuna eura: legendarna šibenska firma kreće s proizvodnjom dijelova za Ferrari, Audi i Mercedes!
Predviđao se kraj valjane aluminijske industrije u Šibeniku s tradicijom dugom od pola stoljeća, nakon što je pr...
Grcali su u gubicima, predviđali su im stečaj i gašenje, a oni danas ulažu 180 milijuna eura: legendarna šibenska firma kreće s proizvodnjom dijelova za Ferrari, Audi i Mercedes!