StoryEditorOCM
ŠibenikVečeras na šibenskoj obali svjetlosno-zabavna predstava „Light is live"

Svjetleći baloni, skok padobranaca, koncert na plutajućem pontonu Šibenske narodne glazbe uz pratnju Nere Gojanović i Đanija Stipaničeva

Piše šibenski.hr
28. kolovoza 2018. - 17:24

U organizaciji Turističke zajednice grada Šibenika i Jedriličarskog kluba "Val" te potporu Grada, večeras se na šibenskoj obali održava manifestacija „Light is life“.

Kako je najavljeno, cijeli prostor od mula Krke do zgrade Županije bit će ukrašen sa 123 usidrena svjetleća balona koji će mijenjati boje.

Samo događanje započinje u 20,20 sati skokom padobranaca, a program će zaokružiti nastup Šibenske narodne glazbe koja će održati koncert na plutajućem pontonu uz pratnju Nere Gojanović i Đanija Stipaničeva.

Ovo je treća godina održavanja manifestacije „Light is life“ na Obali Franje Tuđmana u Šibeniku koja je postala jedna od atrakcija šibenske turističke ponude.

Svjetlosno-zabavna predstava posvećena je obnovljivim izvorima energije i racionalnom korištenju energetskih potencijala, neophodnima za održivi razvoj kojemu Šibenik teži.

Zbog održavanja manifestacije „Light is life“, na snazi će biti privremena regulacija prometa na šibenskoj rivi. Za sav promet u vremenu od 20 do 22 sata bit će zatvorena Obala dr. Franje Tuđmana.











 

23. travanj 2024 08:16