Nije više ruševina Zlatna fasada na šibenskoj rivi: Novi hotel prima prve goste za dva tjedna

Nije više ruševina

Nomen est omen, reklo bi se na latinskom. A na hrvatskom – pogodili su mu ime! Novom hotelu "Bellevue" (lijep pogled) što ga je tvrtka "Riva Sunca" izgradila na mjestu ruševne zgrade stare "Revije". I koji je sada kad su mu skinuli skele zabljesnuo svojom zlatnom fasadom na šibenskoj rivi. I trebao bi tom sunčanom, zlatnom bojom koju apsorbira preko dana svijetliti čak i u mraku, navečer, veli nam arhitekt Zoran Popović Pop, koji je zajedno sa svojim partnerom Antom Miočem suvlasnik tvrtke investitora.

Kao što je već poznato, riječ je o turističkoj investiciji vrijednoj 50-ak milijuna kuna, s 45 soba i četiri apartmana uređenih na razini četiri zvjezdice. U kojima bi do stotinu gostiju trebalo uživati ne samo u pogledu, nego i u smještaju, s wellnessom i restoranom, te u brizi i pažnji 24 zaposlena hotelska djelatnika.

– Građevinski dio posla je gotov, ostaje nam još samo uređenje okoliša, odnosno javne površine oko hotela, što bi trebalo biti gotovo do početka idućeg tjedna. Slijedi nam također rješavanje preostale papirologije, odnosno ishođenje uporabne dozvole, kako bismo mogli, ako sve bude u redu, u sljedećih deset do petnaest dana primiti i prve goste – kazao nam je Popović. I sam se nadajući da će tako i biti, odnosno da neće biti daljnjih probijanja rokova...

Naslovnica Šibenik

Najčitanije

Lagali ga i prevarili Krhki, slabašni starčić (85) s golemim transparentnom prosvjeduje pred šibenskim sudom: Neću od svoga odustati nikad, svaki dan ću dolaziti dok ne dobijem pravdu!

Krhki, slabašni starčić (85) s golemim transparentnom prosvjeduje pred šibenskim sudom: Neću od svoga odustati nikad, svaki dan ću dolaziti dok ne dobijem pravdu!
Boris Južinić, krhki, slabašni 85-godišnjak iz Šibenika, ponovno je, nakon gotovo četiri godine, stao s golemim ...
Krhki, slabašni starčić (85) s golemim transparentnom prosvjeduje pred šibenskim sudom: Neću od svoga odustati nikad, svaki dan ću dolaziti dok ne dobijem pravdu!