StoryEditorOCM
ŠibenikHumanitarna akcija žena SDP-a

Sav prihod ide Zakladi Ana Rukavina, a u prodaji Aninog najdražeg cvijeta ženama SDP-a  prvi put pomažu korisnici Centra za rehabilitaciju Roman obitelj

Piše Katarina Rudan
14. travnja 2018. - 13:17

Humanitarnu akciju prodaje tulipana pod nazivom "Omiljeni cvijet Ane Rukavine", tradicionalno organiziraju članice Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a Hrvatske.

Provodi se danas u Šibeniku, na dvije lokacije, ispred šibenskog kazališta i u Ulici Ante Starčevića, od 10 do 12 sati. Prvi put ove godine u akciju su u žene SDP-a uključeni i korisnici Centra za rehabilitaciju Roman Obitelj.



- Akcija se održava  u 110 hrvatskih gradova, a sav prikupljeni novac od prodaje tulipana ide za Zakladu Ane Rukavine. Nismo odredili cijenu jednog tulipana, već oni koji se priključe našoj akciji i uzmu tulipane, ostavljaju novčani prilog.
Socijaldemokratski forum žena SDP-a daje velik doprinos radu Zaklade Ana Rukavina i veselimo se svakoj humanitarnoj akciji, rekla je predsjednica šibenskog Foruma žena SDP-a Ivana Vučenović, zahvalivši se svima koji su kupnjom tulipana dali svoj prilog Zakladi Ana Rukavina.



Za ovogodišnju humanitarnu akciju pripremile su za prodaju 500 tulipana na obje lokacije. Inače, prošle su godine u istoj akciji prikupile 3.500 kuna.


 

20. travanj 2024 02:37