StoryEditorOCM
ŠibenikOd 1. travnja

Šibenske tvrđave produžuju svoje radno vrijeme: Doznajte kada svakodnevno možete uživati u najljepšem pogledu na grad

Piše Šibenski.hr
30. ožujka 2018. - 16:41

Šibenske tvrđave produžuju svoje radno vrijeme kako bi svi zainteresirani mogli uživati u najljepšim pogledima na grad. Počevši od nedjelje 1. travnja tvrđave sv. Mihovila i Barone bit će otvorene za dnevne posjetitelje svakodnevno, od 9 do 20 sati, doznaje se iz Javne ustanove Tvrđava kulture Šibenik.

- U nedjelju, na sam Uskrs, posjetitelje Tvrđave Barone uz kavu očekuje i u  tradicionalna uskršnja pogača. Pozivamo sve posjetitelje da i ostale proljetne dane provedu na bedemima naših tvrđava- kaže Vera Jergović- Bolanča, voditeljica marketniga, prodaje i odnosa s javnošću JU "Tvrđava kulture Šibenik".

- Pauze od razgledavanja tvrđave sv. Mihovila od 6. travnja posjetitelji mogu provesti opuštajući se u prekrasnom ambijentu ispod najpopularnijih tribina na otvorenom. Ugostiteljski objekt Castrum i ove godine priprema raznolik izbor toplih i hladnih napitaka namijenjenih trenutcima uživanja.

Podsjećamo da je cijena godišnje članarine za Klub prijatelja šibenskih tvrđava 50 kuna s kojom je neograničen ulazak na obje revitalizirane šibenske tvrđave, Tvrđavu sv. Mihovila i Tvrđavu Barone. Također, po cijeni od 110 kuna, koliko je cijena obiteljske članske iskaznice, učlaniti se mogu i obitelji sa svom djecom mlađom od 18 godina i uživati u čaroliji obnovljenih šibenskih tvrđava.

Ljetna sezona dobrih vibracija na tvrđavi sv. Mihovila sve je bliže, stoga je važno napomenuti da članovi Kluba prijatelja u City pointu šibenskih tvrđava ostvaruju 10% popusta pri kupnji ulaznica za najavljene koncerte talijanske jazz senzacije Maria Biondija te nezaustavljive rock buntovnice LP- rekla je Jergović- Bolanča.
 

26. travanj 2024 08:05