StoryEditorOCM
ŠibenikPrijam u gradskoj upravi

Dogradnačelnik Paško Rakić pozdravio polaznike radionice "Rad s mladima u digitalnom dobu" iz devet europskih zemalja

Piše Šibenski.hr
21. studenog 2017. - 16:48

Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić primio je danas polaznike radionice Youth Work in the Digital Era (Rad s mladima u digitalnom dobu) koji provodi Nezavisna udruga mladih iz Lepoglave. Mladi iz devet europskih zemalja - Malte, Bugarske, Rumunjske, Italije, Slovenije, Mađarske, Poljske, Estonije i Hrvatske, predstavnici različitih nevladinih organizacija, borave od 17. do 22. studenog u Šibeniku gdje se u sklopu projekta osposobljavaju za korištenje online alata u svom radu.

Ovo je već druga godina da su predstavnici Nezavisne udruge mladih iz Lepoglave izabrali upravo grad Šibenik za provedbu svog međunarodnog projekta.
-Drago nam je što ste ponovno odabrali naš grad za mjesto susreta i međukulturalne suradnje. Osim što je Šibenik grad- prijatelj djece, u posljednjih nekoliko godina, mnogo ulažemo u različite projekte koji se tiču mladih. Od razvoja visokoškolskih ustanova do brojnih radionica koje se provode s mladima u Urbanom centru u Šibeniku. Vjerujemo kako ćete u našem gradu steći nova znanja i iskustva te ih prenijeti u svoje zemlje, kazao je zamjenik gradonačelnika Paško Rakić.

Cilj projekta Youth Work in the Digital Era je osiguravanje boljeg utjecaja, vidljivosti i povećanja razine online angažmana te sudjelovanja ciljanih skupina, a projekt financira Europska komisija u sklopu Erasmus+ programa.
 

16. travanj 2024 13:06