StoryEditorOCM
ŠibenikRestović nakon Vidovića

Bivši ravnatelj Nacionalnog parka "Krka" i pomoćnik ministra Mihaela Zmajlovića preuzima šibenski SDP

Piše Šibenski.hr
1. studenog 2017. - 11:40

Kako je bilo i očekivano, Tonči Restović 40-godišnji odvjetnik bit će novi predsjednik šibenskog SDP-a. To je gotovo izvjesno nakon što je u utorak navečer istekao rok za podnošenje kandidatura za čelnika šibenskog ogranka "socijaldemokrata". Naime, do krajnjeg roka samo je Restović poslao svoju kandidaturu, dok neki drugi koji su se željeli natjecati za predsjednika šibenskog SDP-a nisu uspjeli skupiti dovoljan broj potpisa.

Inače, dosadašnji predsjednik šibenskog SDP-a Franko Vidović nije se natjecao niti za jednu funkciju, uostalom kao što je bio najavio. Vidovićev nasljednik je dugogodišnji član SDP-a, aktivan u Forumu mladih te stranke više od dva desetljeća.

Među ostalim, Restović je bio ravnatelj Nacionalnog parka Krka i pomoćnik ministra Mihaela Zmajlovića u ministarstvu zaštite okoliša.

Za dopredsjednike šibenskog SDP-a su se  prijavili Ivana Vučenović, predsjednica Foruma žena šibenskog SDP-a,  aktualni tajnik gradske organizacije Josip Belamarić, nekadašnji tajnik gradske organizacije i bivši gradski vijećnik Ivan Rajić te član stranke Fabijan Bujas.

23. travanj 2024 13:23