StoryEditorOCM
ŠibenikZimski režim naplate

Od danas u Šibeniku jeftiniji parking!

Piše Šibenski.hr
1. listopada 2017. - 19:33

Od danas stupa na snagu "zimski režim“ naplate parkiranja u Šibeniku, izvijestili su iz tvrtke "Gradski parking". To znači da će u zonama 0, 1 i 1+ sat parkiranja iznositi pet kuna. U "zoni 2" sat parkiranja koštat će tri kune, a u A i B zonama, odnosno na Parkiralištu "Željeznički kolodvor“, u "Dragi“, na parkingu "Izgradnje“ i na "Poljani“, pet kuna.

Radno vrijeme uličnih parkirališta je od ponedjeljka do petka, od 7 do 21, subotom od 7 do 14 sati, a nedjeljom se parkiranje neće naplaćivati. Cijene dnevnih karata za zone 0, 1 i 1+ su 95 kuna, a za "zonu 2" 67 kuna.

Cijena parkinga na Poljani je 5 kuna po satu, svakim danom, svih 24 sata. No, od 7 do 21 sat plaća se svaki sat 5 kuna, a od 21 do 7 sati plaća se jednokratno pet kuna. Parkirališta s rampom, u Dragi, na Željezničkom kolodvoru i kod Izgradnje naplaćuju se od 7 do 21 sat, svakim danom, po cijeni od pet kuna po satu. Naplata parkiranja na sezonskom parkiralištu TEF se obustavlja.

- Od 1. listopada do 1. travnja na snazi su pogodnosti za korisnike naših parkirališta, a odnose se na parkirne karte kupljene na parkirnim automatima na Obali i na parkiralištu Poljana - kažu u Gradskom parkingu.

Konkretno, to znači da oddanas  do 1. travnja od 15 do 21 sati, na parkiralištu nulte zone (Obala palih omladinaca, Obala prvoboraca, Obala Hrvatske mornarice) za cijenu jednog sata parkiranja korisnik parkirališta ostvaruje pravo na dva sata parkiranja, pod uvjetom da je parkirna satna karta kupljena putem automata.

Od danas do 1. travnja od 15 do 21 sat, na parkiralištu B zone (Poljana), za cijenu dva sata parkiranja korisnik ostvaruje pravo na tri sata parkiranja, pod uvjetom da se vozilo nalazi na parkiralištu neprekidno tri započeta sata.

23. travanj 2024 20:03