StoryEditorOCM
ŠibenikKuda voziti

Vozači oprez - od danas nova regulacija prometa na čvoru Meterize

Piše šibenski.hr
29. kolovoza 2017. - 16:26

Od utorka, pa sve do ponedjeljka, 4. rujna, na gradilištu čvora Meterize vrijedit će nova prometna regulacija

- Prometnim rješenjem privremene regulacije prometa prilikom izvođenja radova na križanju državnih cesta D33 i D8 u sklopu čvora Meterize predviđa se djelomično uspostavljanje regulacije putem semafora, a dio čvora se potpuno zatvara, zbog izrade habajućeg sloja asfalta u zoni nasuprot benzinske postaje, malog rotora, novog nadvožnjaka i uklopa u veliki rotor.

U nastavku teksta doznajte kako će se voziti idućih dana na čvoru Meterize:
Iz smjera centra Grada, odnosno ulice Kralja Zvonimira onemogućen je pristup velikom rotoru, malom rotoru, skretanju iza benzinske postaje desno u usjek, odnosno u pravcu Splita.

Može se prometovati samo u smjeru Bilica uz regulaciju prometa semaforom.

Iz smjera Bilica omogućen je pristup u smjeru centra grada, velikom rotoru te dalje u smjeru Šubićevca i Vodica uz regulaciju semaforom.

Iz smjera Šubićevca onemogućen je pristup u smjeru centra grada iz velikog rotora, dok su ostali smjerovi otvoreni za nesmetan promet.

Iz smjera magistrale DC8 omogućen je pristup velikom rotoru, te dalje izlazi prema Šubićevcu i Bilicama, dok je zatvoren izlaz iz rotora prema centru grada.

Iz smjera Stare ceste omogućen je izlaz na magistralu u smjeru Splita, dok pristup istoj iz usjeka nije moguć.

Iz smjera Vodica magistralom DC8 onemogućeno je skretanje u smjeru stare ceste, Meteriza, odnosno Šubićevca, te se vozila mogu kretati uz obvezan smjer ravno.

Ovakva privremena regulacija na čvoru Meterize  potrajat će do ponedjeljka, 4.rujna 2017.godine.
 



 

24. travanj 2024 23:05