StoryEditorOCM
ŠibenikZatvorena Poljana

Zbog Changera ćete imati problema s parkiranjem - zato ćete uživati u Laibachu i Josipi Lisac

Piše Šibenski.hr
21. srpnja 2017. - 10:41

Zbog održavanja Changer festivala u Šibeniku, parkiralište na Poljani bit će zatvoreno za sve korisnike u periodu od nedjelje 23. srpnja od 14 sati do subote 29. srpnja u 18 sati, izvijestili su iz šibenskog Gradskog parkinga.
Iz te komunalne tvrtke mole građane Šibenika te sve goste da koriste ostala gradska parkirališta, naročito sezonsko parkiralište na prostoru TEF-a.

Inače, spomenuti festival će biti održan od 26. do 28. srpnja 2017. godine, a u grad će dovesti "changere" - kako kažu organizatori - izuzetne pojedince koji u području svoga djelovanja pomiču granice te stvaraju nove standarde, obrasce i izričaje.

- Riječ je o inovativnoj manifestaciji koja će u našem gradu objediniti sve festivalske sadržaje, dječje, glazbene, zabavne, gastronomske, multimediju te uličnu umjetnost. Želimo da Šibenik bude prepoznatljiv i poseban i na tom ćemo tragu dugoročno razvijati ovaj projekt. Stihijski ne možemo prihvaćati sve festivale koji nam se nude, stoga smo postavili novi koncept organiziranog kulturno-turističkog zbivanja u Šibeniku, koji će našem gradu donijeti novu vrijednost - kazao je šibenski gradonačelnik Željko Burić.

Od brojnih programa u sklopu festivala izdvajamo dvije glazbene poslastice. Prva je koncert Laibacha, koji će 27. srpnja nastupiti na Tvrđavi sv. Mihovila. Dan kasnije, u petak 28. srpnja, na Tvrđavi Barone koncert će održati Josipa Lisac. Osim toga, Changer će ponuditi Šibenčanima i gostima niz besplatnih koncerata u staroj gradskoj jezgri.

24. travanj 2024 16:51