StoryEditorOCM
ŠibenikI dalje sunčano sa sve jačim vjetrom

U prvom dijelu dana umjerena bura, predvečer u jačanju

16. srpnja 2017. - 10:03

Pretežno sunčano i vjetrovito. Uz povremeno umjerenu naoblaku ponegdje može pasti i malo kiše, uglavnom u unutrašnjosti, no poneki pljusak moguć je i na južnom Jadranu. Puhat će umjeren do jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a na Jadranu jaka i olujna, na udare mjestimice i orkanska bura. Najniža temperatura od 10 do 15, na Jadranu između 18 i 23 °C. Najviša dnevna od 21 do 26, na Jadranu između 27 i 31 °C, javlja DHMZ.

I na stranicama Šibenik meteo tima vrijeme s burom prognozira se i dalje. Jutros u Šibeniku puše umjerena bura, temperatura je u 6 sati bila 19 stupnjeva C, a najviša će iznositi do 31 stupanj. Bit će pretežno sunčano, sa slabom do umjerenom burom koja će potkraj dana jačati. Svježije vrijeme nakon teških vrućina, nažalost bez kiše, potrajat će još najmanje dva dana.

Prognoza za pomorce:
Umjerena do jaka, mjestimice i vrlo jaka bura, sredinom dana i poslijepodne prolazno će malo oslabjeti i prema otvorenom moru okretati na sjeverozapadni vjetar, a potkraj dana ponovno pojačati. More umjereno valovito i valovito, na otvorenom ponegdje moguće i jače valovito. Pretežno vedro, na južnom i dijelu srednjeg Jadrana ponegdje promjenljiva naoblaka i mogućnost za pljusak s grmljavinom.

20. travanj 2024 15:11