StoryEditorOCM
ŠibenikPoziv roniocima dobre volje

U subotu akcija čišćenja podmorja ispred šibenske rive - volonteri dođite, osiguran vam je i ručak!

26. svibnja 2017. - 12:25

U subotu se čisti podmorje ispred šibenske rive. Dolaze ronioci iz Rijeke, Dubrovnika i Vodica, a pozivaju se svi ronioci dobre volje da se u 9.30 sati pridruže akciji.

- Prošli mjesec smo započeli s akcijama čišćenja podmorja i kopnenog pojasa priobalnih i otočnih mjesnih odbora i gradskih četvrti. Organiziramo ronilačke snage na čišćenju podmorja sastavljene od pripadnika JVP Šibenik i entuzijasta iz nekoliko ronilačkih klubova. Za ovaj vikend planiramo veliku akciju čišćenja podmorja šibenske rive ispred Obale dr. Franje Tuđmana, a očekujemo da će nam se, kao što je uobičajeno, pridružiti kolege iz Vodica, te ronioci iz Rijeke i Dubrovnika-najavio je šibenski dogradonačelnik Danijel Mileta. Za sve sudionike akcije Turistička zajednica Grada Šibenika osigurala je ručak.

Slične volonterske akcije, inače, Grad Šibenik prakticira već dvije godine uz sudjelovanje žitelja pripadajućih gradskih četvrti i mjesnih odbora, podršku komunalnih poduzeća Gradske čistoće, Zelenila i Bikarca, ronilaca Javne vatrogasne postrojbe Šibenika i njihovih kolega, dobrovoljnih vatrogasnih društava, Turističke zajednice Šibenika i mjesnih turističkih zajednica

24. travanj 2024 13:43