StoryEditorOCM
ŠibenikU subotu 27. svibnja NARAnčasti dan

Na Sajmu udruga s područja grada Šibenika doznajte sve o aktivnostima u "Narančastoj zgradi" i pridružite im se<br />

Piše Katarina Rudan
24. svibnja 2017. - 14:43


U subotu 27.svibnja, s početkom u 11 sati, udruga mladih „Mladi u EU“ u suradnji sa Šibenskom udrugom mladih (Š.U.M.), udrugom „Ardura“ i Društvom sportske rekreacije „Sport za sve“ 08 FORCA Šibenik, organizira Sajam udruga sa područja grada Šibenika koji će se održati u popularnoj "Narančastoj zgradi" smještenoj na prostoru bivšeg TEF-a.

Program će početi prezentacijom koja će obuhvatiti sadržaje što se nude i aktivnosti na kojima je moguće sudjelovati u udrugama koje imaju sjedište u „Narančastoj zgradi“. Najavljena su prigodna predavanja i radionice kojima će se nastojati privući i zainteresirati mlade, ali i ostale žitelje grada Šibenika da se priključe programima i aktivnostima koje se odvijaju u „Narančastoj zgradi“.

Na štandovima, koji će biti postavljeni u zajedničkoj prostoriji, udruge i organizacije s područja grada Šibenika tako će predstaviti svoj rad te podijeliti promotivne letke zainteresiranim građanima i široj javnosti. Bit će organiziran i ”Mobility corner” na kojem će se mladi moći informirati o mogućnostima sudjelovanja na programima Europske unije.

Sve se odvija u sklopu Dana otvorenih vrata udruga. Godišnji je to događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.

 

19. travanj 2024 04:42