StoryEditorOCM
ŠibenikPrognoza vremena

Sunčano i prohladno, s burom i sjeverozapadnjakom, sutra tijekom jutra tiho vrijeme

22. travnja 2017. - 10:20

Danas završava neuobičajeno hladno vrijeme za ovo doba godine s osjetnim dnevnim razlikama u temperaturi zraka te će danas biti pretežno sunčano uz buru slabije snage, a poslijepodne će zapuhati sjeverozapadnjak. U Kninu je jutros u 7 sati bilo čak -1, a u Šibeniku 7 stupnjeva, no jutarnje temperature su od sutra u osjetnom porastu. Do sredine narednog tjedna moguće su nove oborine.
Temperature zraka uz obalu od 8-18 stupnjeva, u zaleđu 5-15.

Sutra u noći lagana naoblaka bez vjetra, a tako će biti i tijekom jutra. Poslijepodne toplije s jugozapadnjakom uz obalu. Dnevne temeprature od 7-20 stupnjeva, podaci su DHMZ-a.

Današnja prognoza za pomorce iz Pomorskog meteorološkog centra Split:
Na sjevernom Jadranu bura i sjeverozapadni vjetar, poslijepodne jugo i jugozapadni vjetar, 4-14 čvorova. Na srednjem Jadranu bura i sjeverozapadni vjetar 6-14, poslijepodne sjeverozapadni do 18 čvorova.

Na južnom Jadranu bura i sjeverozapadni vjetar 5-15, mjestimice tijekom jutra bura do 20, a poslijepodne sjeverozapadni do 18 čvorova. More 2-3, na krajnjem jugu Jadranu ponegdje 4. Vidljivost 20 km. Pretežno vedro, poslijepodne ponegdje umjerena naoblaka.
 

18. travanj 2024 10:04