StoryEditorOCM
ŠibenikČovječe ne ljuti se

Proljetni praznici bit će zanimljiviji ako dođete u gradsku Knjižnicu i zaigrate neku od omiljenih društvenih igara

Piše Šibenski.hr
14. travnja 2017. - 11:01

U šibenskoj Gradskoj knjižnici "Juraj Šižgorić" osmislili su program pod nazivom "Društvene igre – Proljetni praznici u Knjižnici". Tim programom žele osnovnoškolcima oplemeniti proljetne praznike. Umjesto da kod kuće sjede ispred televizora i računala djeca mogu doći u knjižnicu i zaigrati društvene igre svakog radnog dana od utorka do petka u vremenu od 11 do 12,30 sati te od 17,30 do 18 sati. Društvene igre će zaigrati i u subota od 11 do 12,30 sati

- Društvene igre svima su omiljene, jer uz njih nikada nije dosadno, edukativne su i potiču na druženje i zabavu. Zaigrat ćemo
Čovječe ne ljuti se, Monopoly, Osvoji Jadran, Smarty, Pogodi tko, Šah, Domino… Pridružite nam se i vi u igranju- kaže Marina Čalić-Polegubić iz šibenske Knjižnice.

Također, osmišljen je i program samo za cure. Naime, tijekom cijeloga radnog vremena Knjižnice, uz društvene igre djevojčice se mogu okušati i u preskakanju laštika, gotovo zaboravljene dječje igre za djevojčice.

U Knjižnici su pripremili i još jednu novost
-U srijedu, 19. travnja 2017., s početkom u 11 sati možete se okušati i u igranju stolnog tenisa. Radionicu svladavanja stolnoteniske tehnike vodit će Damir Čular, glavni trener stolnoteniskog kluba Šibenik- izvijestila je Čalić-Polegubić.

20. travanj 2024 11:12