StoryEditorOCM
ŠibenikNESLUŽBENO ALI SIGURNO

Košarkaški trener među političare: Anđelko Matov bit će kandidat za župana koalicije Hrast - Konzervativci

14. ožujka 2017. - 15:11

Anđelko Matov, poznati šibenski košarkaški trener, bit će kandidat za Šibensko – kninskog župana koalicije HRAST – Pokret za uspješnu Hrvatsku i Hrvatske konzervativne stranke.

Tu nam je informaciju potvrdio Hrvoje Zekanović, dopredsjednik i saborski zastupnik Hrasta, dopdavši kako je ona još uvijek neslužbena, jer još uvijek nisu donijeli formalnu odluku o njoj.

No, s obzirom da je Matov i prije potpisivanja koalicije bio kandidat konzervativaca za župana, a Hrast ga prihvaća, donošenje odluke samo je formalnost, a stranke će već za koji dan svog kandidata za župana zajednički predstaviti i šibenskoj javnosti.

Hrvatski konzervativci i Hrast zajednički koaliciju i zajednički izlazak na lokalne izbore obznanili su na tvrđavi Barone, 27. veljače na kojoj su potpisali i koalicijski sporazum.

Po tom sporazumu, Zekanović je koalicijski kandidat za šibenskog gradonačelnika dok je Nikica Penđer, dopredsjednik Hrvatske konzervativne stranke, zajednički kandidat za dogradoančelnika, što je funkcija koju i sad obnaša u gradskoj upravi, u koaliciji s HDZ-om.

18. travanj 2024 22:51