StoryEditorOCM
ŠibenikFRANKO VIDOVIĆ O SUKOBU MOSTA I HDZ-a:

Kao hijene su se sukobili oko 'njihovog plijena' - Nacionalnog parka Krka!

6. ožujka 2017. - 16:54

Vruće odnose između Mosta i HDZ-a glede Nacionalnog parka Krka prokomentirao je na svom Facebook profilu i Franko Vidović, saborski zastupnik HDZ-a i kandidat socijaldemokrata za Šibensko – kninskog dožupana. Uz status 'Osjećam se ogorčeno' Vidović je napisao:
'Nažalost, svjedočimo neprekidnom sukobu tzv. koalicijskih partnera, HDZ-a i MOST-a, oko „njihovog plijena“ NP Krka. Kao hijene, krenuli su u međusobni obračun oko "plijena", ne vodeći računa o posljedicama i ne mareći za činjenicu da je Krka prozirna, bez boja! Poigravaju se s milijun turista, ne mare za to hoće li NP Krka imati stručno i kvalitetno Upravno vijeće koje će otvarati nove standarde u zaštiti prirode, ne razmišljaju o tome kako unaprijediti suradnju s lokalnom zajednicom ili kako unaprijediti standarde oko održivog razvoja turizma na području parka. Važno je samo kako podijeliti plijen.
Pretjerano kadroviranje, kadrovi po babi i stričevima, česte promjene u vodstvu tvrtke, neosnovane optužbe, svaku će tvrtku dovesti do propasti i rušenja ugleda. A ugled i stabilnost su sve!
Gospodo, dobili ste izbore i povjerenje, ali ne za ovo što radite! Ovo je loše, ne samo za NP Krka, nego zajednicu u cjelini. Vaše prepucavanje utječe na sve one koji posluju s NP Krka, na sve one koji od tog parka žive i pošteno radeći zarađuju. A većinom se radi o lokalnom stanovništvu i žiteljima ove županije. ' - napisao je Vidović.

26. travanj 2024 13:21