StoryEditorOCM
ŠibenikOpet šminkaju kolodvor

Mijenjaju dotrajali asfalt na peronima koji nije taknut godinama

7. veljače 2017. - 13:37

Gradski parking d.o.o. nastavlja s obnovom šibenskog Autobusnog kolodvora. Ovog puta riječ je o izmjeni asfaltne podloge na peronima kolodvora, budući se iste, zbog dotrajalosti, nisu mijenjale dugi niz godina. Inače, zgrada autobusnog kolodvora nije bila značajnije obnavljana još od izgradnje kolodvora 1973. godine.

Podsjetimo, Gradski parking d.o.o. krenuo je u početkom 2015. godinu s vrijednom investicijom- obnovom zgrade Autobusnog kolodvora u Šibeniku.

U sklopu tih radova djelomično je obnovljena fasada kolodvora. Što se interijera tiče, obnovljen je pult prodaje karata, čime je ta "recepcija grada“ za putnike, dobila novi, moderniji i atraktivniji izgled.

Nakon dijelom obnovljene fasade, krenulo se sa sanacijom stupova na peronima autobusnog kolodvora koji su posebno oštećeni te su na taj način prijetnja korisnicima autobusnog kolodvora i slučajnim prolaznicima.

-Mnogim posjetiteljima našeg grada Autobusni kolodvor je prvo mjesto koje vide i na temelju kojeg donose prve dojmove o destinaciji. Zato mi u Gradskom parkingu d.o.o. držimo da je od izuzetne važnosti da taj prostor bude ugodan i atraktivan, te da pruža putnicima osjećaj dobrodošlice- kazao je Goran Bulat, direktor te tvrtke

Inače, obnovu asfaltne podloge na peronima obavljati će tvrtka Ceste Šibenik, u roku od 30 kalendarskih dana. Vrijednost ugovorenih radova iznosi oko 70 tisuća kuna bez PDV-a.

24. travanj 2024 21:48