StoryEditorOCM
ŠibenikU nedjelju svi na Šubićevac

Prvi rođendan Baronea uz besplatan ulaz i virtualne sadržaje, dječju kreativnu radionicu i gastro-ponudu po promotivnoj cijeni

26. siječnja 2017. - 09:04

Iza Javne ustanove u kulturi Tvrđava kulture Šibenik je vrlo uspješna godina u kojoj su organizirani razni umjetnički programi i pod zvjezdanim nebom, na otvorenome, projicirani ponajbolji filmovi, pa će, najavljuje Vera Jergović Bolanča,  prva godišnjica djelovanja revitalizirane tvrđave Barone biti  primjereno obilježena u nedjelju, 29. siječnja.
- Naš trud opravdala je i brojka od preko 48 500 ostvarenih posjeta na tvrđavi Barone te nagrada HTZ-a za Kulturnu atrakciju godine. Uz svoj kulturno-povijesni značaj, Tvrđava se pokazala i kao vrlo uspješna platforma za poslovna događanja, predavanja, radionice. Rođendansko raspoloženje želimo podijeliti sa svim građanima kojima, uz slobodan ulaz,  dajemo priliku da besplatno dožive proširenu stvarnost koja je glavna turistička i edukativna atrakcija obnovljene tvrđave. Naši najmlađi prijatelji koji žele čestitati rođendan Baroneu mogu nam se pridružiti za vikend (28. i 29.1.) od 10 sati na kreativnim radionicama "Čestitaj prvi". U gastro-kulturnom centru, pak,  osmišljena je slavljenička ponuda po promotivnim cijenama. Za soundtrack i dobro raspoloženje pobrinut će se Grupa Fenix. Od 28. siječnja do 28. veljače traje promotivno razdoblje u kojem za svako produženje članstva ili novo učlanjenje u Klubu prijatelja vraćamo pola članarine (25 kuna od individualne članske ili 55 kuna od obiteljske članske iskaznice ) u obliku poklon bona koji se može potrošiti u suvenir shopu tvrđave Barone. Poklon bonovi se mogu iskoristiti do 28. ožujka. Ponuda se može ostvariti na ulazima tvrđava sv. Mihovila i Baronea te u City Pointu (Don Krste Stošića 1). Presretni smo što je naš Klub prijatelja narastao u jednu veliku obitelj koja broji blizu 5000 članova. Iskreno smo zahvalni svim građanima koji su nam poklonili povjerenje od samih početaka rada revitalizirane tvrđave Barone-kaže Vera Jergović Bolanča.

23. travanj 2024 08:31