StoryEditorOCM
ŠibenikMIMINCU donacija sportske opreme

Za sve sportaše i rekreativce

Piše PSD.
15. prosinca 2016. - 20:14

U sklopu projekta "Za naš ljepši kvart 2016“ tvrtka Globalna hrana d.o.o. donirala je sportsku opremu koja će biti na raspolaganju korisnicima sportske dvorane Miminac.
– Nakon što smo obnovili najstariju šibensku sportsku dvoranu, veseli nas što su njezini brojni korisnici, od učenika osnovnih i srednjih škola do članova raznih sportskih kubova, dobili priliku koristiti novu sportsku opremu, kazao je ovom prigodom zamjenik gradonačelnika Nikica Penđer zahvalivši se McDonald'su Hrvatska na donaciji. Projekt je komentirao i direktor McDonald'sa Hrvatska, Pavel Pavliček istaknuvši koliko je McDonald'su važan doprinos zajednici u kojoj posluje.
– Brojni građani u zajednicama u kojima poslujemo su i dio naše velike obitelji. Smatramo da se obitelji treba i pomagati, a to radimo na mnogo načina, pri čemu je projekt Za naš ljepši kvart jedan od njih. Drago nam je da će i nova sportska oprema razveseliti posjetitelje dvorane Miminac i uljepšati im buduće sportske aktivnosti u njoj, naglasio je Pavel Pavliček.

Za svakog ponešto

Među doniranom opremom je desetak lopti za gimnastiku, 25 obruča za gimnastiku, 65 strunjača, mreža za odbojku, trampolin, komplet utega, 12 komada diskova i ostalih rekvizita za vježbanje u vrijednosti od 28.216 kuna.
– Nova oprema bit će od velike koristi za sve naše male sportaše i rekreativce. U obnovljenoj dvorani svi oni s novim rekvizitima vrijedno će vježbati i bilježiti nove sportske uspjehe, istaknuo je ravnatelj Javne ustanove Sportski objekti Andrija Španja, dodavši da dvoranu trenutno koristi 500-tinjak učenika osnovnih i srednjih škola te polaznika sportskih aktivnosti u okviru gradskih klubova.

27. travanj 2024 03:54