StoryEditorOCM
HrvatskaOGLAS NA NJUŠKALU

Stan od samo 14 kvadrata u samom centru Zagreba prodaje se za gotovo 425 tisuća kuna: biste li vi kupili ovu garsonijeru i dali 4000 eura po kvadratu?

Piše Vinko Paić
13. travnja 2021. - 22:20
Stan od 14 kvadratnih metara prodaje se u zagrebačkoj Zvonimirovoj ulici za 56 tisuća euraZvonimir Barišin/Ilustracija/ Cropix

Oglas za prodaju stana u samom centru Zagreba, točnije u Zvonimirovoj ulici, osvanuo je danas na Njuškalu i do ovog trenutka pregledan je gotovo deset tisuća puta.

I tu ne bi bilo ništa čudno da nije riječ o stanu koji se sastoji od 14m2. Da, dobro ste pročitali. Četrnaest kvadratnih metara.

Sad se sigurno pitate kolika je cijena? Idemo biti malo ironični pa ćemo napisati da je cijena prava sitnica. Ako se odlučite na kupnju vlasniku ćete morati dati ukupno 56 tisuća eura, točnije nešto manje od 425 tisuća kuna.

U oglasu, među ostalim, stoji i ovo:

Stan se nalazi na prvom katu stambene zgrade od četiri kata. Sastoji se od manje kuhinje, kupaone s WC i dnevnim boravkom. Stan je u adaptiran 2015. godine. Pripada mu spremište u podrumu zgrade. Vrlo je pogodan za studente, posl...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 04:28