PRIJATELJI KAPETANA MIŠKIĆA NE ODUSTAJU Pokrenuta Go Get Funding kampanja - skuplja se novac za privatnu potragu na Atlantiku

PRIJATELJI KAPETANA MIŠKIĆA NE ODUSTAJU

Prijatelji šibenskog kapetana Dina Miškića pokrenuli su Go Get Funding kampanju 'Help us find Bourbon Rhode Crew lost in the Atlantic' kako bi prikupili sredstva za privatnu potragu, s kojima bi se pojačale snage koje tragaju za nestalim pomorcima, i tako uvećali šanse za njihov što skoriji pronalazak.

“Večeras smo oduševljeni dokazima da su hrvatske institucije u koje smo od početka vjerovali poduzele sve u njihovoj moći kako bi se potraga za 7 pomoraca nestalih na Atlantiku, među kojima je i naš Dino Miškić, ipak nastavila u narednim danima. Prema izjavi predstavnika Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture, gdina Siniše Orlića, u večerašnjoj emisiji Otvoreno na HRT-u, uz brod ALP Striker koji se priključio prije nekoliko dana, traganje će vršiti i jedan avion francuske mornarice, te će se provoditi analiza satelitskih snimki. Zahvaljujemo na podršci svim medijima i oko 40.000 potpisnika peticije – bez kojih ovo ne bi bilo moguće.
Nadalje, obzirom da protok vremena ne ide u prilog pomorcima izgubljenima na Atlantiku; odlučili smo pokrenuti i Go Get Funding kampanju kako bismo prikupili sredstva za privatnu potragu. Cilj privatne potrage bit će pojačati snage koje tragaju i tako uvećati šanse za što skoriji pronalazak 3 splavi i povratak našeg Kapetana i njegove posade doma. U narednim danima sve svoje snage usmjerit ćemo u pronalazak kompanija koji imaju resurse potrebne za pretragu na moru. S tim u svezi, molimo sve koji imaju informacije, preporuke i kontakte za takve subjekte da nas kontaktiraju na e-mail: bourbonrhode.rescue@gmail.com - stoji u objavi koju potpisuje Bourbon Rhode Rescue Tim: Sebastian Latocha, Maja Sulje, Anita Perkov Kalebota, Milica Štrkalj, Đurđa Vrljević Šarić, Ines Latocha, Srđan Kalebota, Ivana Gulin i Marijana Kedžo Miškić.

Naslovnica HrvatskaSvijet

Najčitanije