StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetime žene je tajna

Veliki skandal trese Brazil: Neymar optužen za silovanje!

2. lipnja 2019. - 11:02

Veliki skandal trese Brazil. Jedna je žena prijavila najveću nogometnu zvijezdu, brazilskog čarobnjaka Neymara, za silovanje koje se navodno dogodilo 15. svibnja u Parizu. Ime žene zasad se čuva u tajnosti, navode brazilski mediji, koji su i donijeli ovu optužujuću priču, pišu Sportske novosti.

U dokumentu koji je procurio u javnost doznaje se da je Neymar ženu prvo upoznao preko Instagrama. Nakon kraćeg dopisivanja dogovorili su da će, preko zajedničkog prijatelja zvanog Gallo, iz brazilskoga grada Santo Amaro žena doletjeti u francusku prijestolnicu u kojoj brazilski nogometaš nastupa za PSG.

Prema pojedinim navodima, boravila je 15. svibnja u luksuznom hotelu Sofitel Paris Arc de Triomphe, a oko 20 sati Neymar je stigao u hotel u alkoholiziranom stanju. Po njenim navodima, nije trebalo dugo da Neymar postane agresivan te ju je, tvrdi, nasilno primorao na spolni odnos.

U svom je svjedočenju rekla da se 17. svibnja vratila u Brazil, da je emocionalno uzdrmana te da se boji daljnjeg svjedočenja.

Delegatkinja Šeste postaje za obranu žena u brazilskom gradu Santo Amaro Juliana Bussacos potvrdila je postojanje dokumenta o optužbi za silovanje.

Istraga je u tijeku.

24. travanj 2024 08:00