StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetU teškoj prometnoj nesreći

Poginuo španjolski nogometaš Jose Antonio Reyes

1. lipnja 2019. - 19:46

U teškoj prometnoj nesreći nedaleko svog rodnog gradića Utrere u Španjolskoj, Jose Antonio Reyes - španjolski nogometaš i član drugoligaša Extremadure izgubio je život-javlja Hina.

Napadač je najzapaženije igre ostvarivao u Arsenalu u koji je stigao stigao u siječnju 2004. godine i bio dio fenomenalne momčadi poznate kao i 'Invincibles' kada je sastav Arsenea Wengera uzeo naslov engleskog prvaka bez poraza.
Kasnije je jednu sezonu proveo na posudbi u Real Madridu, a 2007. godine napustio je London i odmah s Atleticom osvojio dva naslova u Europskoj ligi, a zatim i tri sa Sevillom.

Zadnja sezona u vrhunskom nogometu bila mu je 2016/17, tijekom koje je igrao za Espanyol, a posljednji klub za koji je nastupao bio je drugoligaš Extremadura. U posljednje vrijeme spominjao se njegov povratak u Arsenal gdje je trebao biti pomoćni trener Unaiju Emeryju za kojeg je igrao u vremenu kada je nosio dres Seville. U dresu španjolske reprezentacije 35-godišnji Reyes je odigrao 21 utakmicu i zabio je četiri gola.

- Nismo mogli gore početi dan. Napustio nas je José Antonio Reyes, poginuo je u prometnoj nesreći. Počivaj u miru - objavila je Sevilla na svom Twitteru, a od Reyesa su se nakon toga krenuli opraštati suigrači, sadašnji i bivši na društvenim mrežama, a među njima je i Ivan Rakitić koji je shrvan emocijama svojemu dugogodišnjem prijatelju uputio dirljive riječi oproštaja.
-Brate, samo Bog zna zašto te uzeo tako rano s ovoga svijeta. Živjet ćeš u mom srcu do zadnjeg mojeg dana, bol me razdire... Hvala ti što si mi podario sve te lijepe uspomene, voli te tvoj plavokosi brat. Počivaj u miru!-prenijela je Hina.

24. travanj 2024 06:33