StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetogromna tuga

Tragedija za tragedijom: samo tri mjeseca nakon tragične avionske nesreće u kojoj je poginuo Emiliano Sala, njegov otac preminuo od srčanog udara

26. travnja 2019. - 15:37

Tuga je bila pregolema, srce nije izdržalo. Nešto više od tri mjeseca nakon tragične pogibije sina, Horacio Sala, otac argentinskog nogometaša Emiliana, preminuo je od srčanog udara u dobi od 58 godina.

Horacio Sala preminuo je u svom domu u argentinskom gradu Progreso, a vijest o njegovoj smrti potvrdio je lokalni političar Julio Muller koji je kazao kako je hitna pomoć brzo stigla, ali nisu mogli ništa učiniti.

Muller je kazao kako ga je u pet ujutro nazvala Salina supruga, i on je požurio u njihov dom, liječnici su stigli prije njega, ali Horacio je već bio mrtav.

 

 

U nedavnom intervjuu je Horacio, bivši vozač kamiona, govorio o neizmjernoj boli i očaju nakon pogibije 28-godišnjeg sina u zrakoplovnoj nesreći. Kazao je kako još uvijek ne može vjerovati da mu je sin mrtav, kako sve izgleda poput noćne more.

Emiliano je 21. siječnja malim zrakoplovom letio iz Nantesa u Cardiff nakon dogovorenog transfera, ali se avion kojim je upravljao David Ibbotsen srušio u Engleski kanal. Olupina je pronađena na dnu mora i u njoj jedno tijelo, a potom je potvrđeno da je to mladi argentinski nogometaš.

Kasnija istraga je pokazala da zrakoplov nije bio registriran za komercijalne letove, a Ibbotson nije imao ni dozvolu za let noću.

17. travanj 2024 13:53