ogromna tuga Tragedija za tragedijom: samo tri mjeseca nakon tragične avionske nesreće u kojoj je poginuo Emiliano Sala, njegov otac preminuo od srčanog udara

ogromna tuga

Tuga je bila pregolema, srce nije izdržalo. Nešto više od tri mjeseca nakon tragične pogibije sina, Horacio Sala, otac argentinskog nogometaša Emiliana, preminuo je od srčanog udara u dobi od 58 godina.

Horacio Sala preminuo je u svom domu u argentinskom gradu Progreso, a vijest o njegovoj smrti potvrdio je lokalni političar Julio Muller koji je kazao kako je hitna pomoć brzo stigla, ali nisu mogli ništa učiniti.

Muller je kazao kako ga je u pet ujutro nazvala Salina supruga, i on je požurio u njihov dom, liječnici su stigli prije njega, ali Horacio je već bio mrtav.

 

 

U nedavnom intervjuu je Horacio, bivši vozač kamiona, govorio o neizmjernoj boli i očaju nakon pogibije 28-godišnjeg sina u zrakoplovnoj nesreći. Kazao je kako još uvijek ne može vjerovati da mu je sin mrtav, kako sve izgleda poput noćne more.

Emiliano je 21. siječnja malim zrakoplovom letio iz Nantesa u Cardiff nakon dogovorenog transfera, ali se avion kojim je upravljao David Ibbotsen srušio u Engleski kanal. Olupina je pronađena na dnu mora i u njoj jedno tijelo, a potom je potvrđeno da je to mladi argentinski nogometaš.

Kasnija istraga je pokazala da zrakoplov nije bio registriran za komercijalne letove, a Ibbotson nije imao ni dozvolu za let noću.

Naslovnica HrvatskaSvijet

Najčitanije