StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetŠOKANTNA NOĆ

Party se pretvorio u tragediju: 17-godišnja djevojka i mladić te još jedan 16-godišnjak poginuli u stampedu ispred kluba na fešti Sv. Patricka

Piše M.K.
18. ožujka 2019. - 10:04

Troje tinejdžera je poginulo, a brojni su ozlijeđeni - tragična je bilanca partyja organiziranog u čast blagdana Sv. Patricka u hotelu Greenvale u Cookstownu u Sjevernoj Irskoj.

"Nešto što je trebao biti vrhunski tulum kojemu su se svi radovali, uključujući i moga sina koji je bio na zabavi i koji je srećom došao kući živ i zdrav, pretvorilo se u nezapamćen užas" - komentirala je majka jednog mladića za britanski Mirror.

Pred hotelom je nastala golema gužva i u pokušajima da se uđe unutra nastao je totalni kaos i stampedo.

Svjedoci su ispričali novinarima kako je desetke ljudi uhvatila totalna panika kad su se zatekli u nekontroliranoj masi, pokušavajući se maknuti iz kaosa dok su ozlijeđeni već ležali na tlu.

"Moja dvojica sinova su bila na zabavi i stigli su užasnuti kući. Ispričali su da je pred hotelom vladao kaos i ogromna gužva, da je stigla policija i da se boje da ima smrtno stradalih" - ispričala je za Mirror još uvijek potresena Emma Heatherington.

20. travanj 2024 04:18