StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetu iščekivanju najluđe noći

Planirate li doček Nove na otvorenom, toplo se obucite! Godinu ćemo ispratitit s jakom burom, ali sredinom idućeg tjedna stižu osjetno niže temperature

Piše PSD
30. prosinca 2018. - 13:42

Gdjekoje kišne kapi bit će u prvom dijelu Stare godine, koja će završiti uz uglavnom suho vrijeme, ali hladno i vjetrovito, osobito na Jadranu pa planirate li doček na otvorenome - imajte toplu odjeću i obuću, javlja HRT.

Na Novu godinu suho i pretežno sunčano, uz slabiji vjetar, zatim ponovno oblačnije, uz mogućnost slabih oborina, te vjetrovitije, a od četvrtka i osjetno hladnije.

Nedjelja - ponegdje slabe oborine, jačanje bure

Na srednjem Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije djelomice sunčano s promjenljivom naoblakom. Prema večeri ponovno razmjerno vjetrovito jer će bura jačati pa će i more prijepodne biti malo, a poslijepodne i umjereno valovito. Najniža temperatura zraka od 2 do 7 °C, u unutrašnjosti ponegdje i samo oko -4 °C, a najviša od 11 do 14 °C.

Na jugu Hrvatske promjenljiva naoblaka uz jačanje bure i sjevernog vjetra u drugom dijelu dana. Jutarnja temperatura zraka od 6 do 9 °C uz more, a u unutrašnjosti oko 0 °C. Najviša dnevna između 12 i 14 °C."

Od utorka promjenljivo, od četvrtka i osjetno hladnije

Na Jadranu će se godina ispratiti s jakom i olujnom burom, ali uglavnom suhim vremenom. U utorak sunčano, uz slabiju buru, ali od srijede ponovno razmjerno vjetrovito, uz povremeno više oblaka, od četvrtka i osjetno nižu temperaturu."
 

17. travanj 2024 00:16