StoryEditorOCM
Hrvatska i svijet'ukinuta su mi ljudska prava'

Progovorio Daruvarac: Ne bježim od odgovornosti, ali nisam ni psihopat, ni monstrum, bio sam pod utjecajem alkohola i steroida

Piše PSD
20. prosinca 2018. - 19:46

- Što se tiče djela, ja stojim iza toga i ne bježim od nikakve odgovornosti. Ja ću odgovarati za to što sam napravio. Ali ovo što mi se radi i što mi se namješta i ove laži... Ja iz kuće nisam izašao otkad sam pušten iz pritvora jer mi je zabrana izlaska i tako dalje. Policija zna sve. A vi pišete da ja slavim i to sve. Njena majka stvara mržnju ljudi da se desi zlo - rekao je 31-godišnji Darko Kovačević Daruvarac u razgovoru za index.hr. 

Rekao je da je većina objavljenih stvari kompletna kleveta i laž, kao i navod da žrtvina majka i njezina obitelj strahuje od njega. Rekao je da nije psihopat ni monstrum niti ostalo, te da će ono što se desilo ustvrditi na sudu.

- Ja ne želim pričati o djelu. Imam veliku argumentaciju dokaza. To nije došlo iz čistog mira nego eto... Došlo je do ucjene i ostalih stvari.- rekao je za index.hr. Rekao je kako su ga ucjenjivale i majka i njezina kćer.

Naveo je i kako se ne boji za svoju sigurnost jer misli da policija radi svoj dio posla.

- Ali isto tako, stvorila se mržnja prema ljudima zbog neistina i kleveta njihovih. Prozivaju ljude za moje ubojstvo - kazao je.

Na izravno pitanje misli li da majka poziva ljude na ubojstvo, za index.hr je odgovorio potvrdno. Ističe i kako su mu ukinuta sva ljudska prava i kako mu u Hrvatskoj nije zajamčeno pravično suđenje.

Kaže i da je kada se sve dogodilo bio pod utjecajem alkohola i sterioda i da se ne sjeća apsolutno ničega. Vidio sam tek na snimci kad je osvanula i sam sam se zgrozio na to, rekao je.

- Pio sam od 2 popodne do 10 navečer, dok se taj događaj desio. I bio sam pod utjecajem steroida. To tvrdim i stojim iza toga. Velika je pozadina cijele priče - kazao je.

 

20. travanj 2024 10:59