StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetzastrašujuća nesreća

Otišla na grob suprugu, pa propala u susjednu raku: Ispod mene se otvorila zemlja, pala sam, a šljunak me zasuo po glavi. Više ne mogu spavati, stalno mi je pred očima ta crna rupa i onaj miris zemlje...

Piše PSD
5. studenog 2018. - 13:56

Bizarna i zastrašujuća nesreća dogodila se Zadranki Dragici Vukić (71), piše Novi list.

Naime, prilikom posjeta groblju Belafuža pod nogama joj se urušila betonska ploča, zatvarač grobnice nepoznata vlasnika, nakon čega je upala u unutrašnjost i tamo s ozljedama ostala zarobljena više od sat vremena.

Nesreća se dogodila 15. listopada, kada je otišla na grob supruga, koji je preminuo prije pet mjeseci.

– Kad sam sve obavila na grobu krenula sam par koraka unatrag prema susjednoj grobnici i stala kako bi se prekrižila, pa krenula dalje. U tom sam trenutku samo osjetila nešto čudno pod nogama i začula pucketanje. Prije nego sam se uopće uspjela pomaknuti ispod mene se otvorila zemlja. Pukla je ploča koja zatvara grob i ja sam upala unutra, jecajući i brišući suze - ispričala je za Novi list ova umirovljenica.

Preko glave su je zasuli zemlja i šljunak, što je njezinu moru učinilo još težom. Nakon nnešto više od sata već iznemoglu našli su je slučajni prolaznici.

Kaže da se sva natukla, i da je tek sada skinula longetu s noge, a i dalje mora mirovati. No, najgore od svega je što noću ne može spavati bez svjetla, a i kada zaspe često se budi.

- Stalno mi je pred očima ta crna rupa ispod nogu i onaj miris zemlje. Uh, taj miris mi se uvukao u nosnice i ne mogu ga se nikako riješiti. To ne mogu ni opisati. A onaj strah koji sam proživjela zapomažući i čekajući da netko naiđe i da mi pomogne izvući se vani - ispričala je nesretna žena.

Cijeli tekst pročitajte Ovdje.

26. travanj 2024 11:45