StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetOproštaj od kolege

I Mišo Kovač naklonio se Oliveru, a svi se još sjećamo njegovog legendarnog intervjua kod Stankovića: Otišao je veliki čovjek...

31. srpnja 2018. - 13:51

"Otišao je veliki čovjek. Iskrena sućut njegovim najmilijima. Mirno more... počivao u miru", oprostio se Mišo Kovač od šest godina mlađeg kolege.

Mišo i Oliver obilježili su, svaki na svoj način hrvatsku glazbu. Obojica, perjanice Splitskog festivala, gradili su svoje karijere nekako uz bok jedan drugome, ali s potpuno drugačijim glazbenim viđenjem Dalmacije.

Dok je Mišo bio najprodavaniji pjevač u bivšoj Jugoslaviji Oliverova je karijera procvjetala u punom smislu te riječi tek nakon njezina raspada.

"Oliver? Koji Oliver", upitao se Mišo Kovač, ima tome godina, u već legendarnom intervjuu u emisiji Nedjeljom u 2 kod Aleksandra Stankovića zapitavši se i, pomalo rivalskim tonom, kad je to Oliver napunio Gripe.

Oliver je pak u jednom intervjuu na Novoj TV priznao kako ga je stariji sin znao zamijeniti s najpopularnijim pjevačem bivše države.

"On je bio mali, nije znao tko je pjevač, tko nije. Vidio je puno puta Mišu i mene koji put, pa me pitao jesam li ja taj Mišo Kovač", uz smijeh je ispričao Oliver.

19. travanj 2024 03:50