StoryEditorOCM
Crna kronikaDrama u Srbiji

Oteta 12-godišnjakinja pronađena živa! Policija pedofila drži u obruču, točno znaju gdje se nalazi i ubrzo se očekuje njegovo uhićenje

Piše JL
29. prosinca 2019. - 18:57

NOVIJE

Monika Karimanović spašena je u selu Pasjača, doznao je Blic. Međutim, potraga za Ninoslavom Jovanovićem i dalje traje. Međutim, prema informacijama Večernjih novosti, policija 'Malčanskog berberina' drži u obruču, točno znaju gdje se nalazi i ubrzo se očekuje uhićenje.

U jednom trenutku isplivala je informacija da je notorni pedofil uhićen, ali izgleda da je u posljednji trenutak pobjegao.

Kako doznaje Blic, djevojčica je pronađena u napuštenoj vikendici.

- Predana je službi Hitne pomoći - rekao je srpski ministar Nebojša Stefanović.

RANIJE

Pronađeni su novi tragovi na području Knjaževca u Srbiji, iznad mjesta Orešac, gdje je u tijeku potraga za 12-godišnjom Monikom Karimanović i njezinim otmičarom, 'Malčanskim brijačem' Ninoslavom Jovanovićem.

- BIA je otkrila jastuk i poplun, kao i tragove cipela, pa policija pretpostavlja da je otmičar u blizini - navodi izvor blizak potrazi za Srbiju Danas. BIA je srbijanske obavještajna agencija, čiji su djelatnici od subote uključeni u masovnu potjeru, jednu od najvećih u povijesti Balkana, za višestruko osuđivanim pedofilom i silovateljem, koji je nadimak dobio zbog rituala da prije napastovanja žrtve ošiša.

Ravnatelj srbijanske policije Vladimir Rebić izjavio je u nedjelju da je policija 95 posto sigurna da otmičar s Monikom nije prešao državnu granicu s Bugarskom, ali i dodao da je za njim ipak raspisana plava međunarodna tjeralica koja se raspisuje za osobe o kojima je potrebno pribaviti više informacija.

Kako neslužbeno doznaju Večernje novosti, ne postoji mogućnost da je otmičar prešao granicu s Bugarskom jer bi to značilo da je pješačio dva dana bez prestanka.

Potraga je nastavljena na području Knjaževca, a ondje je u pomoć policiji stigla i vojska.

24. travanj 2024 13:25