StoryEditorOCM
Crna kronikaRadio nered za Božić

'Šibenski Romeo' (33) nije se mogao pomiriti s prekidom: Bivšoj djevojci provalio u kuću, pa završio iza rešetaka

Piše šibenski.hr
27. prosinca 2019. - 13:11

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom osumnjičenim za oštećenje tuđe stvari, prijetnju i nametljivo ponašanje, sve na štetu 33-godišnjakinje i prisilu prema službenoj osobi na štetu policijskog službenike ove Policijske uprave, doznaje se u šibenskoj policiji.

- Osumnjičeni je 25. prosinca oko 22 sata nasilno ušao u kuću oštećene, s kojom je ranije bio u vezi, tako što je razbio prozorsko staklo, a potom ju je tjelesno napao i ozbiljno joj prijetio, a prilikom postupanja policijskih službenika, jednog od njih je, uporabom sile spriječio u izvršenju službene radnje, koja je u okviru njegovih ovlasti- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko- kninske.

U policiji su rekli kako je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da osumnjičeni kroz dulje vrijeme, nakon prekida njihove veze, ustrajno nastoji uspostaviti neželjeni kontakt s oštećenom, što kod nje izaziva strah za osobnu sigurnost.

- Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu,Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko- kninske- zaključila je Kosor.

20. travanj 2024 08:19