StoryEditorOCM
Crna kronikaŠibenik

Uhićen 32- godišnji diler: U stanu mu našli skoro tri kilograma 'speeda'

Piše šibenski.hr
16. prosinca 2019. - 12:00

U Odjelu kriminaliteta droga, Službe kriminalističke policije, je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom osumnjičenim za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, izvijestili su iz šibenske policije.

- Postupajući po ranije prikupljenim saznanjima osumnjičeni je u subotu oko 23.50 sati u Šibeniku zatečen da upravlja osobnim automobilom Renault Laguna, zadarskih registracijskih oznaka, koji je zbog sumnje da je počinio kazneno djelo iz djelokruga suzbijanja zlouporabe droga, uhićen i priveden u prostorije policije- izjavila je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko- kninske.

U policiji su dodali kako je tijekom kriminalističkog istraživanja obavljenog u nedjelju, temeljem naloga Županijskog suda u Šibeniku, pretražen stan kojega koristi osumnjičeni, gdje je pronađeno i od osumnjičenog oduzeto 25 komada nagorjelih „jointa“ ukupne bruto težine 10 grama, 585 grama marihuane, 8 grama hašiša, 2792 grama „speeda“, 23 komada tableta amfetamin i digitalna vaga za precizno mjerenje s vidljivim tragovima zelene biljne i bijele praškaste materije.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni pronađenu i oduzetu drogu namjeravao neovlašteno prodavati konzumentima s ovog područja. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave- zaključila je Kosor.

18. travanj 2024 06:04