StoryEditorOCM

Po život opasne ozljede zadobio 69- godišnjak: Dok je ležao na makadamskom putu preko gornjeg dijela nogu mu prešao 36- godišnjak u Golfu

Piše šibenski.hr
16. prosinca 2019. - 11:16

U petak, 13. prosinca, oko 13.50 sati u Kninu u Ulici 4. gardijske brigade se dogodila prometna nesreća u kojoj je 69-godišnji pješak zadobio teške i po život opasne ozlijede, zbog koji je prevezen u Klinički bolnički centar Split, na daljnje liječenje, doznaje se u šibensko- kninskoj policiji.

- Do prometne nesreće je došlo kada je 36-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom VW Golf, šibenskih registracijskih oznaka, pri skretanju udesno na prilazni makadamski put, nakon nekoliko metara vožnje po makadamu s prednjim i zadnjim desnim kotačem vozila prešao preko gornjeg dijela nogu 69-godišnjeg pješaka koji je, iz za sada neutvrđenih razloga, ležao na prilaznom putu- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko- kninske.

Kako se doznaje u policiji, protiv 36-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

24. travanj 2024 19:12