StoryEditorOCM

Incident na benzinskoj pumpi: Muškarac (34) prijetio vatrenim oružjem 21- godišnjaku i govorio da će ubiti njega i njegovu obitelj

Piše šibenski.hr
22. studenog 2019. - 12:37

U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju 21-godišnjaku, doznaje se u šibensko- kninskoj policiji.

- Osumnjičeni je 21. studenog oko 1,10 sati u Vodicama na benzinskoj pumpi, u vrijeme dok je oštećeni radio, ozbiljno mu prijetio da će njega i njegovu obitelj usmrtiti, ukoliko ne bude surađivao s njim u cilju pronalaska određene osobe. Tom prilikom osumnjičeni je posjedovao vatreno oružje, što je kod oštećenog izazvalo dodatan strah i uznemirenost- rekla je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko- kninske.

Kako su kazali u policiji, tijekom kriminalističkog istraživanja, obavljenog po nalogu Županijskog suda u Šibeniku u Vodicama je pretražena kuća i vozilo koje koristi osumnjičeni, kojom prilikom je u kući pronađen i od osumnjičenog oduzet pištolj s dva spremnika i 13 komada pripadajućeg streljiva, 47.7 grama marihuane, što sve je osumnjičeni neovlašteno posjedovao.

- Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu, predan pritvorskom nadzorniku ove uprave. Protiv osumnjičenog je podnijet Optužni prijedlog po Zakonu o oružju i Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga- zaključila je Kosor.

20. travanj 2024 18:31