StoryEditorOCM
Crna kronikaSPLITSKA CRNA TOČKA

Za dlaku izbjegnuta tragedija: 'Dvoje mladih vozača je završilo na trotoaru, a muškarac koji je stajao na pješačkom četvero je starijih ljudi spasio'

Piše Ana Franić/SD
1. studenog 2019. - 13:02

Na križanju Vukovarske i Dubrovačke ulice u Splitu malo prije 10 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je, srećom, izbjegnuta tragedija, piše Slobodna Dalmacija.

Sudarili su se automobili Ford Focus i Honda Civic splitskih registarskih oznaka kojima su upravlja dvojica mlađih muškaraca, javlja čitatelj.

- Obojica su završila na trotoaru na početku pješačkog prijelaza. Vozači su dobro, ali su skoro pokupili četvero starijih građana koji su čekali prijelaz na pješačkom.

Srećom da se sudar dogodio u raskrižju i automobili su klizali do trotoara, a muškarac koji je stajao na pješačkom ostale građane je zagrlio i uspio ih maknuti kako se ne bi zabili u njih, priča nam Splićanin koji je svjedočio prometnoj nesreći i nalazio se na drugom kraju pješačkog.

Hondi je smrskan prednji desni, a Fordu prednji lijevi dio. U oba automobila su se aktivirali zračni jastuci.

Antonela Lolić, glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske nam je kazala kako je prema prvim informacija riječ o prometnoj nesreći s materijalnom štetom.

- Za sada nitko nije zatražio liječničku pomoć, a policijski djelatnici su izašli na teren kako bi detaljno utvrdili što se dogodilo, je Lolić za Slobodnu Dalmaciju.

Na istom raskrižju u srpnju mlada djevojka pješakinja izgubila je život.

Saznajemo detalje strašne prometne nesreće: Taksist je Škodom naletio na Peugeot i odbacio ga na pločnik gdje su bile pješakinje. Poginulu djevojku je auto odbacilo 30 metara, a moglo je biti i još žrtava...

20. travanj 2024 10:09