StoryEditorOCM
Crna kronikaužasna tragedija

U stravičnoj prometnoj nesreći na autocesti kod Slavonskog Broda poginule dvije osoba: Vozilo njemačkih registracija sletjelo s ceste i zapalilo se

Piše jutarnji.hr, Hina
8. rujna 2019. - 22:10

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju popodne na A3 kod Slavonskog Broda, gdje je s autoceste sletjelo vozilo njemačkih registracija, poginule su dvije osobe, objavila je policija, a prenosi 24sata.

Iz PU brodsko-posavske su u 19 sati dali izjavu za medije na mjestu nesreće.

 - Dojavu o nesreći na autocesti Bregana - Lipovac zaprimili smo oko 15 sati. Policijski službenici su odmah izašli na mjesto nesreće gdje su utvrdili da je došlo do slijetanja vozila s kolnika u šikaru. Nakon njih odmah su stigli i vatrogasci, a na licu mjesta je i županijska državna odvjetnica - oni će utvrdili koliko je osoba poginulo. Vozilo njemačkih registracija u potpunosti je izgorjelo - rekao je Krešimir Šimić, policijski službenik za odnose s javnošću PU Brodsko-posavske.

 - Na mjesto događaja doći će i mrtvozornik koji će utvrditi čiji su državljani bili u automobilu i dalje slijedi identifikacija stradalih osoba - rekao je Šimić koji nije mogao potvrditi koji je bio uzrok požara.

Policajci s velikim iskustava rada na očevidima kažu da ovako strašnu nesreću još dugo nisu vidjeli, prenosi portal SBplus

Jednako kao i policija, i vatrogasci su dojavu dobili oko 15 sati i požar su u međuvremenu ugasili.

26. travanj 2024 21:22