StoryEditorOCM
Crna kronikaPrijetnje i krađe ne sve strane

Osoblju ugostiteljskog objekta u Šibeniku bračni par u alkoholiziranom stanju zaprijetio da će aktivirati plinsku bocu

Piše šibenski.hr
4. rujna 2019. - 11:46

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju 22-godišnjakinjoj zaposlenici ugostiteljskog objekta i sedmorici gostiju tog objekta.

Osumnjičeni i njegova 40-godišnja supruga, u vidno alkoholiziranom stanju, su 2. rujna oko 20.20 sati u Šibeniku u ugostiteljskom objektu, bez posebnog razloga, verbalno napali osoblje ugostiteljskog objekta, kada su nakon upozorenja od strane oštećene 22-godišnjakinje napustili ugostiteljski objekt u koji su se ubrzo vratili, kada je osumnjičeni iz osobnog automobila izvadio plinsku bocu, prijeteći da će je aktivirati. Osumnjičeni se nakon upozorenje oštećene 22-godišnjakinje, sa suprugom, vozilom udaljio s mjesta događaja.

Tom prilikom osumnjičeni je izazvao strah i uznemirenost, kako oštećene 22-godišnjakinje zaposlenice, tako i tu zatečenih gostiju ugostiteljskog objekta.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, a njegova 40-godišnja supruga je uz Optužni prijedlog privedena u Prekršajni odjela Općinskog suda u Šibeniku, zbog prekršaja iz članka 6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U ovoj Policijskoj postaji je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju 24-godišnjaku.

Osumnjičeni je 3. rujna oko 11.20 sati u Primoštenu, kada je uočio oštećenog koji je vršio kontrolu parkinga, iz neutvrđenog razloga, u prolazu dva puta  ozbiljno prijetio da bi ga ustrašio ili uznemirio.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju i nanošenje tjelesnih ozljeda 36-godišnjakinji.

Osumnjičeni je tijekom mjeseca kolovoza, zbog prekida veze, oštećenoj ozbiljno prijetio da bi je ustrašio ili uznemirio, slijedom čega je 1. rujna u Pirovcu oštećenu tjelesno napao i lakše ozlijedio.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Proteklog dana na našem području od značajnijih sigurnosnih događaja su prijavljene dvije krađe, i to:

- između 9. I 12. kolovoza u Šibeniku je nepoznati počinitelj iz osobnog automobila mjesne tvrtke otuđio alat i strojeve ukupne vrijednosti preko deset tisuća kuna,

- jučer, 3. rujna u popodnevnim satima u Šibeniku je nepoznati počinitelj 29-godišnjaku otuđio novac.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija postupa s ciljem otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta

 

 

20. travanj 2024 02:26