StoryEditorOCM

Njemica (55) pala s mopeda: Zbog zadobivenih ozljeda zadržana u šibenskoj bolnici

Piše šibenski.hr
26. kolovoza 2019. - 14:02

U prometnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 13 sati na otoku Žirju teže je ozlijeđena 55-godišnja njemačka državljanka, kao vozačica mopeda. Ozlijeđena je, zbog zadobivenih ozljeda, zadržana na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, doznaje se u šibensko- kninskoj policiji.

- Do prometne nesreće je došlo kada je 55-godišnjakinja, bez zaštitne kacige na glavi pri upravljanju mopedom REX, njemačkih registracijskih oznaka, krećući se po otoku Žirju državnom cestom D-128, zbog neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama i stanju ceste, izgubila kontrolu nad upravljačem mopeda i izletjela izvan kolnika na kameno zemljanu površinu, po kojoj se jednim dijelom kreće, nakon čega pada zajedno sa mopedom na desnu bočnu stranu.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a vozačici je, uz Obvezni prekršajni nalog, naplaćena novčana kazna, zbog počinjenih prometnih prekršaja u stjecaju- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko- kninske.

25. travanj 2024 20:49