StoryEditorOCM
Crna kronikaTRAGEDIJA U NACIONALNOM PARKU KRKA, KOD SKRADINSKOG BUKA

Dvije osobe pronađene mrtve na dubini od tri metra, neslužbeno - stradali su mladi par turista iz Koreje

11. kolovoza 2019. - 14:56

NOVO

Prema neslužbenim informacijama, stradali na rijeci Krki nisu domaći turisti. Navodno je riječ o azijskim turistima, mladom paru s Dalekog Istoka, iz Koreje koji su se iz zasad nepoznatih razloga utopili u rijeci Krki, nedaleko od Skradinskog buka. Oni na Krku nisu stigli u grupi, organizirano, nego individualno, automobilom kojeg su iznajmili preko rent - a - car agencije.

RANIJE,

Sa žaljenjem obavještavamo javnost kako su danas, na području Skradinskog buka u Nacionalnom parku „Krka", smrtno stradale dvije osobe iz zasad još neutvrđenih razloga. Nakon dojave posjetitelja Parka, odmah su obaviještene nadležne službe, priopćeno je iz NP Krka u subotu poslijepodne u 17, 30 sati.
U tijeku je očevid PU šibensko-kninske na terenu kako bi se utvrdile okolnosti nesretnog događaja te identitet stradalih.
Ravnateljica JU „NP Krka" u svoje osobno ime i u ime Ustanove, izražava duboku sućut obitelji i prijateljima, navodi se u pripćenju.
Kako nesluženo saznajemo, riječ je o jednoj muškoj i jednoj ženskoj osobi, koje su pronađene na dubini od oko tri metra, i to na mjestu na kojem je, inače, dozvoljeno kupanje unutar NP Krka.

Policija je dojavu zaprimila od čuvara u Nacionalnom parku, u 15 sati i 38 minuta, a iza 17 sati sa dubine od tri metra izronjena su dva tijela, muško i žensko. Ona će najvjerojatnije temeljem naloga državnog odvjetnika biti prevezena na patologiju radi utvrđivanja uzroka smrti i identiteta – kazala nam je Marica Kosor, glasnogovornica PU Šibensko - kninske.

20. travanj 2024 10:31