StoryEditorOCM
Crna kronikaPolicija o detaljima šesterostrukog ubojstva:

Ubojica je povezan s jednom od žrtava, imaju zajedničko dijete koje je pronađeno i zbrinuto. Ranije nije bilo nasilja

Piše JL
2. kolovoza 2019. - 13:42

Načelnik zagrebačke Policijske uprave Marko Rašić na konferenciji za novinare izvijestio je o šesterostrukom ubojstvo koje se sinoć dogodilo na Kajzerici.
- Sinoć oko 21 i 30 zaprimili smo nekoliko dojava da je došlo do uporabe vatrenog oružja, na mjestu događaja pronađeno je šestero mrvih - dvije muške osobe, tri žene i jedno dijete. Nakon prikupljanja osnovnih saznanja i obavijesti istragom smo došli do podatka da bi se jedna osoba mogla dovesti u vezu s ovim teškim kaznenim djelom.

Ta osoba je zasad povezana s jednom od žrtava, imaju zajedničko dijete. Nakon toga smo doznali s kojim se vozilom udaljio i tada je počela intenzivna potraga u kojou su bili uključene sve policijske snage, uključujući specijalnu policiju, izvijestio je Rašić
- Oko 3 i 30 sati na području Brezovice locirano je osobno vozilo, a počinitelj se nakon poziva na predaju nije predao, nego je izvršio samoubojstvo, rekao je.
Očevidom na oba mjesta događaja rukovodio je zamjenik Županijskog državnog odvjetništva u Velikoj Gorici uz pomoć ekipe za očevid i vještaka. Šef zagrebačke policije poručio je da je u tijeku daljnje krim istraživanje i o novim saznanjima ćemo vas izvještavati.
Novinare je izvijestio da je motiv zasad nepoznat.
- Zajedničko dijete ubojice i jedne od žrtava je pronađeno, prebačeno u zdravstvenu ustanovu gdje je pregledano i smješteno dalje u odgovarajuću ustanovu. Nie bilo prijetnji, obiteljskog nasilja od strane počinitelja prema žrtvi. Počinitelj nije ranije evidentiran za kaznena djela, nego samo 2016. i to za počinjenje prekršaja iz područja javnog reda i mira na području Trešnjevke, rekao je.
Potvrdio je da je medijske napise da se počinitelj bavio taksi prijevozom. Izvijestio je također da je počinitelj ubojstva rođen u Vukovaru 1983. godine.
Također je rekao da je samoubojstvo počinio kad je izašao iz vozila.

25. travanj 2024 12:53