StoryEditorOCM
Crna kronikaŠibenik

Dvojica 24- godišnjaka 'reketarili' 49- godišnjeg vlasnika ugostiteljskog objekta; Obojica su završili iza rešetaka

Piše šibenski.hr
25. srpnja 2019. - 12:02

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad dvojicom 24-godišnjaka osumnjičenim za protupravnu naplatu duga u pokušaju na štetu 49-godišnjaka i prijetnju na štetu 23-godišnjakinje, javljaju iz šibensko- kninske policije.

- Osumnjičeni su 23. srpnja oko 16,30 sati u Šibeniku, u vidno alkoholiziranom , došli u ugostiteljski objekt oštećenog, gdje su verbalno napali zaposlenike, a nakon što je oštećeni 49-godišnjak, po pozivu jednog od osumnjičenih došao u ugostiteljski objekt, osumnjičeni 24-godišnjak, kao bivši zaposlenik, uz ozbiljnu silu i prijetnju je pokušao naplatiti zaostalu plaću u iznosu od 6.000 kuna. Tom prilikom, s ciljem smirivanja sukoba, uključila se 23-godišnja zaposlenica, kojoj je osumnjičeni 24-godišnjak, raniji zaposlenik, ozbiljno prijetio da bi je ustrašio ili uznemirio- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko- kninske.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko- kninske.

19. travanj 2024 13:35