StoryEditorOCM
Crna kronikaDolijala prevarantica

Vozačica (37) Forda Escorta pobjegla s mjesta nesreće u središtu Šibenika; Policija je naknadno utvrdila i zašto

Piše šibenski.hr
18. srpnja 2019. - 14:08

U Postaji prometne policije je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakinjom osumnjičenoj za krivotvorenje isprave, javljaju iz šibenske policije

- Osumnjičena je u srijedu oko 16.20 sati u Šibeniku u Ulici Stjepana Radića sudjelovala u prometnoj nesreći s materijalnom štetom, kada je napustila mjesto događaja, a da s drugim sudionikom nije popunila i potpisala europsko izviješće ili na drugi način razmijenila osobne podatke i podatke o vozilu. Tijekom policijskih izvida na te okolnosti je utvrđeno da je osumnjičena tom prilikom upravljala osobnim automobilom Ford Escord, koje vozilo je odjavljeno 10. listopada 2017.g, a na koje je postavila nepripadajuće registracijske pločice njemačkih registracijskih oznaka, s ciljem da ih uporabi kao prave- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica šibensko- kninske policije.

Protiv osumnjičene će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, i Optužni prijedlog radi počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o obveznim osiguranjima u prometu.

25. travanj 2024 15:51