StoryEditorOCM
Crna kronikaRogoznica

Požar na gliseru u marini 'Frapa': Jedna osoba s teškim tjelesnim ozljedama primljena u šibensku bolnicu

Piše šibenski.hr
10. srpnja 2019. - 16:02

U srijedu malo iza podneva na gliseru u rogozničkoj marini 'Frapa' izbio je požar.

Iz Županijskog centra 112 doznaje se kako su dojavu o požaru dobili u 12,04 sati. Na teren su izašli vatrogasci DVD-a Rogoznica, pripadnici JVP Šibenik, ali i radnici marine 'Frapa' te je požar lokaliziran u 12,11 sati, a sasvim ugašen u 12,30 sati.

Prema riječima Marice Kosor, glasnogovornice Policijske uprave Šibensko- kninske dva muškarca u dobi od 60 i 28 godina koji su se u trenutku požara zatekli na jahti zatražili su liječničku pomoć.

Kako smo doznali od Sanje Jakelić, ravnateljice šibenske bolnice oni su zaprimili jednu ozlijeđenu osobu u tom incidentu:

- Jedna osoba se trenutačno nalazi na dijagnostičko- terapijskoj obradi na Hitnom bolničkom prijemu. Osoba je zadobila teške tjelesne ozljede, međutim nalazi se izvan životne opasnosti. Ipak, zbog težine ozljeda vjerujem kako će biti zadržana na daljenjem liječenju u našoj bolnici- kazala nam je ravnateljica Jakelić.

Prema riječima očevidaca jedna od osoba u brodu zbog straha od plamena bila je u stanju šoka, dok je druga osoba zadobila tek manje opekotine.

Požar se na sreću nije proširio na druga gusto privezana plovila. Nakon što je vatra ugašena, brod je dizalicom izvađen iz mora.

O okolnostima ove nesreće policija će dati više informacija nakon što obavi očevid.

24. travanj 2024 14:37