StoryEditorOCM
Crna kronikaMravnica

Zbog teških ozljeda u šibenskoj bolnici zadržan 34- godišnji vozač mopeda; Prometnu nesreću skrivio 25- godišnjak, koji je vozio Daciu bez dozvole i s krivotvorenim tablicama

Piše šibenski.hr
24. lipnja 2019. - 12:08

U prometnoj nesreći koja se dogodila 21. lipnja oko 16 sati u mjestu Mravnica teže je ozlijeđen 34-godišnjak, kao vozač mopeda, koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, javljaju iz šibensko-kninske policije.

- Do prometne nesreće je došlo kada je 25-godišnjak, prije stjecanja prava na upravljanje, upravljao neregistriranim osobnim automobilom Dacia, na kojemu su bile istaknute nepripadajuće registarske pločice, zbog neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama ceste i preglednosti, sudario s mopedom Gilera, bez registracijskih oznaka, kojim je upravljao 34-godišnjak, koji nije koristio zaštitnu kacigu. Od siline udara 34-godišnjak je dijelom tijela udario u gornji dio vjetrobranskog stakla od kojeg se odbio i pao na zemljanu površinu izvan kolnika- rekla je Marica Kosor, glasnogovornica šibensko-kninske policije.

Protiv 25-godišnjaka će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, a protiv 34-godišnjaka će biti podnijet Optužni prijedlog, zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

19. travanj 2024 17:43