StoryEditorOCM
Crna kronikaCure detalji tragedije u Istri

U prometnoj nesreći poginuo policajac, njegova kolegica teško ozlijeđena; BMW-om se zabio u njihov automobil, nakon čega su izgubili kontrolu i udarili u stablo

Piše jutarnji.hr
23. lipnja 2019. - 12:38

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 6.45 sati na cesti Tar - Poreč poginuo je policajac, a policajka je teško ozlijeđena, piše Glas Istre.

Prema neslužbenim informacijama, do kobnog sudara došlo je kad je policajka upravljala automobilom pulskih oznaka u smjeru Poreča, a iza nje se nalazio BMW pulskih oznaka.

U jednom trenutku, iz još nepoznatog razloga, vozač BMW-a, koji se kretao u istom smjeru, udario je u stražnji dio automobila, u kojemu su se nalazili policajci. Automobil je izgubio nadzor i sletio van kolnika te udario u stablo, a potom se vratio na kolnik i prevrnuo na krov.

Uslijed siline sudara policajac je ispao iz auta i smrtno stradao na mjestu događaja, dok je teško ozlijeđena policajka prebačena u pulsku Opću bolnicu, piše Glas Istre.

Neslužbeno se doznaje da su policijski službenici u trenutku nesreće išli na posao u porečku Policijsku postaju. Cesta je zbog očevida zatvorena za sav promet.

16. travanj 2024 19:00