StoryEditorOCM
Crna kronikaTužan kraj potrage

U moru kod mula Krke pronađeno tijelo nestalog 58-godišnjeg Slovenca

Piše Šibenski.hr
11. lipnja 2019. - 22:46

Šibenska policija izvijestila je večeras da je u moru u Šibeniku pronađeno tijelo mrtvog muškarca, a nakon obavljene identifikacije utvrđeno je kako je riječ o nestalom 58-godišnjem državljaninu Slovenije. Tijelo je prevezeno na Odjel patologije šibenske bolnice zbog obdukcije.

Pretpostavlja se da je Slovenac pao s broda, no točne okolnosti ovog tragičnog slučaja bit će poznate nakon očevida, odnosno kada bude obavljena obdukcija.

- U blizini mula Krke danas oko 14 sati pronađeno je tijelo muške osobe. Slijedi daljnje postupanje po nalogu državnog odvjetništva – izjavila je glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske Marica Kosor.

Potraga za nestalim Slovencem počela je intenzivno jučer na cijelom šibenskom području, nakon što je njegov nestanak prijavljen policiji u nedjelju ujutro oko 10 sati. Naime, plovilo sa slovenskom posadom nalazilo se u Mandalini, a nakon što se 58-godišnjak nije pojavio na brodu, ostatak posade prijavio je njegov nestanak. Osim policije za nestalim Slovencem tragali su ronioci i pripadnici HGSS-a.

 

23. travanj 2024 02:39