StoryEditorOCM
Crna kronikasmrt na cesti

Počelo suđenje Toniju Cetinskom za prometnu nesreću u kojoj je pregazio čovjeka, pjevač poručio da se ne osjeća krivim

Piše PSD
22. svibnja 2019. - 13:05

Pjevač Toni Cetinski je na suđenju izjavio da se ne osjeća krivim u slučaju prometne nesreće koja se dogodila u Rovinju u studenom 2017., kada je poginuo 62-godišnji Ibrahim Kevljanin koji je u alkoholiziranom stanju ležao na cesti iza zavoja.

'Uz duboko suosjećanje prema obitelji i što sam bio sudionik ove nesreće, ne osjećam se krivim', rekao je Cetinski na Općinskom sudu u Pazinu, javlja Glas Istre.

Kako je prvi dan suđenja, za danas nije predviđeno saslušanje svjedoka i vještaka. Na sudu će se danas razmatrati dokazni prijedlozi, a obje će strane imati priliku iznijeti svoje žalbe i prijedloge.

'Tražimo da sud provede rekonstrukciju događaja radi uvida u događaj', rekao je branitelj Tonija Cetinskog, Goran Marjanović i dodao da želi da suđenju nazoči i vještak za promet.

Podsjetimo, u optužnici je utvrđeno da je Cetinski pregazio 62-godišnjeg Ibrahima Kevljanina koji je u akutnom i teškom alkoholiziranom stanju ležao nasred ceste u uskoj Pustoj ulici usred Rovinja i bijela dana, i to u zavoju.

Državno odvjetništvo tvrdi da je pjevač trebao prilagoditi brzinu i biti pažljiviji, a čak se navodi i da je preduboko bio zavaljen u sjedalo automobila, zbog čega nije uspio primijetiti pješaka koji je ležao na cesti.

18. travanj 2024 18:14