StoryEditorOCM
Crna kronikaPRITVOREN 57-GODIŠNJI MUŠKARAC IZ KISTANJA

Ušetao u dvorište obiteljske kuće 51- godišnjaka, sjeo u automobil i prijetio mu pištoljem: Policija mu oduzela oružje i marihuanu

Piše Ante Talijaš
22. svibnja 2019. - 12:12

U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju 51-godišnjaku.

Osumnjičeni je, bez posebnog povoda, 21. svibnja oko 11.30 sati u Kistanjama u dvorištu obiteljske kuće 51-godišnjaka ušao u otključano vozilo supruge oštećenog, a kada iz vozila nije htio izaći, došlo je do verbalnog sukoba pri čemu je osumnjičeni pištoljem ozbiljno prijetio oštećenom s namjerom da ga ustraši ili uznemiri. Tijekom kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je policijskim službenicima dragovoljno predao pištolj i 3,8 grama bruto marihuana.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, a protiv njega je podnijet i Optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Šibeniku, zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga i Zakona o oružju.   

 

23. travanj 2024 22:21